Veranderingen op til bij ‘Familie’: ‘Makers zijn nieuwe weg ingeslagen’
PMN
Veranderingen op til bij ‘Familie’: ‘Makers zijn nieuwe weg ingeslagen’
Foto: Medialaan

Het was voor de kijkers van ‘Familie’ toch even schrikken toen ze enkele weken geleden plots Emma (Bab Buelens) en Vincent Banic (Guido) zagen kussen onder de douche.

Xandee kan dus niet anders dan moedig te blijven vechten. Gelukkig is er nog haar familie die haar op de been houden. “'t Is hier saai. Ik moet zes weken rusten en mag niks doen behalve tv-kijken en praatjes slaan met de andere patiënten. Gelukkig word ik hier heel goed verzorgd. En soms denk ik ook: hou me hier wat langer todat álles opgelost is”, reageert Xandee in Dag Allemaal.

Een makkelijke situatie is het voor haar dus zeker niet. Maar Xandee denkt ook al aan de toekomst. En ze weet heel goed wat ze wil gaan doen in de toekomst. Daar heeft de zangeres al goed over nagedacht, zo blijkt.

Xandee wil zo snel mogelijk weer op het podium staan, want dat is toch wat ze het liefst doet. “Ik mis het zingen enorm en heb vier bands waarmee ik verder wil. Maar voor ik nieuwe optredens aanneem, moet mijn gezondheid in orde zijn. Hopelijk is dat snel zo.”

Zo moest ze onlangs door haar gezondheidstoestand nog een optreden in het Zwitserse Nendaz annuleren. Op haar Facebookpagina riep ze nog op of iemand wist die hen konden vervangen. Hopelijk is Xandee snel beter en kan ze binnenkort zelf weer schitteren op het podium, zoals ze dat in het verleden ook al deed.

Meer nieuws

Meer nieuws

.