Laura Tesoro kan haar ogen niet geloven na wat haar vriend Jordan gedaan heeft
PMN
Laura Tesoro kan haar ogen niet geloven na wat haar vriend Jordan gedaan heeft
Foto: Photonews/Medialaan

Laura Tesoro haar agenda staat overvol. Ze speelt mee in de musical ‘40-45’ en ze is ook in volle voorbereiding voor haar zomertoer.

De feiten dateren al van 23 februari, maar raakten nu pas bekend. Ze vonden plaats op de school Institut de la Providence. Alles begon met een telefoontje van de leraar naar de moeder van de leerling. De leraar maakte melding dat de jongen zijn sleutelbos had gestolen, zo staat te lezen in La Dernière Heure.

Toen de jongen te horen kreeg wat zijn leraar gedaan had, werd hij razend. De 18-jarige jongen stapte met een vriend naar de leraar. Daar bedreigde hij de man ook met een vuurwapen.

Kwaad bloed

Dat het nieuws nu pas bekendgeraakt, zet kwaad bloed bij de vakbonden. ”Er is niet over gecommuniceerd met het personeel of de vakbonden. Terwijl het hier wel over een vuurwapen gaat. De leerling in kwestie liep nog een hele week door de gangen van de school.”

De school is een onderzoek gestart dat nog steeds lopende is. De leerling in kwestie is niet meer welkom op de school. Of de leerling nog steeds in het bezit is van het vuurwapen is ook nog niet duidelijk. Het vuurwapen werd nog niet teruggevonden.

Met de bedreigde leerkracht gaat het momenteel niet goed. Hij is zwaar onder de indruk van de feiten en kan voorlopig ook niet aan het werk gaan

Meer nieuws

Meer nieuws

.