Lindsay moet moeilijke beslissing nemen over haar dochtertje Lisa-Marie: "Ik krijg het echt niet over mijn hart"
PMN
Lindsay moet moeilijke beslissing nemen over haar dochtertje Lisa-Marie: "Ik krijg het echt niet over mijn hart"
Foto: Photonews

Lindsay is één van de zangeressen die in Vlaanderen het vaakst op het podium staat. Ze heeft dan ook heel druk leven.

Toen Abdeslam in ons land was voor zijn proces, weigerde hij te praten. Gisteren vroeg hij zelf om verhoord te kunnen worden. Abdeslam begon te praten tijdens een confrontatie met medeverdachte Ali Oulkadi, één van de vrienden die hem na het bloedbad naar zijn schuilplaats in Schaarbeek hadden gebracht, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Oulkadi probeert vroegtijdig vrij te komen. Zijn moeder ligt op sterven en hij zou graag naar haar toe gaan. Abdeslam besloot om zijn kompaan een handje te helpen door te zeggen dat hij hem enkel vroeg naar Schaarbeek te rijden en dat Oulkadi op dat moment niet wist van de aanslagen in Parijs.

De speurders ontdekten dat Abdeslam aan het liegen was. Zijn verklaringen stroken niet met die van Hamza Attou, een tweede chauffeur. Die zei eerder dat Oulkadi ingelicht werd zodra hij Abdeslam die nacht ontmoette. Dat gebeurde in een café bij de Brusselse Heizel. "Ali en Salah begonnen daar te fluisteren en ik kon het niet goed verstaan, maar ik hoorde Salah wel vertellen dat zijn broer Brahim zichzelf had laten ontploffen", zo staat er in Attous verhoor van 18 november 2015.

De Franse speurders denken trouwens dat Oulkadi een belangrijke rol speelde. Hij zou betrokken geweest bij de aanslagen. In 2015 al zou hij een Mercedes gehuurd hebben voor Abdeslam en hem zo rond gereden hebben. Maar zelf beweert Oulkadi dat hij die wagen alleen maar had geleend om naar een huwelijk te gaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.