"Schandalig wat Delphine van plan is, een echte heks is het"
PMN
"Schandalig wat Delphine van plan is, een echte heks is het"
Foto: Photonews

Koning Albert weigert om DNA af te staan aan Delphine. Heel vervelend want zo kan zij maar niet bewijzen dat hij haar vader is.

Het was voor Govert niet makkelijk om Roel te vervangen. “Nu, er waren natuurlijk bepaalde aspecten van Roel z'n Benny die ik moest meenemen. Zijn eerder volkse taal, om maar iets te zeggen. Ik heb het Leuvens dialect van Roel niet onder de knie, dus heb ik maar zelf iets uitgevonden. Een mix van verschillende dialecten eigenlijk”, reageert Govert in Dag Allemaal.

"Eén ding ben ik bewust uit de weg gegaan trouwens. Die `Boemshakalaka', die is van Roel. Dat heb ik niet gebruikt uit respect voor hem. Het Engels van Benny heb ik wel zelf kunnen uitvinden. Dat was niet evident. Benny moest op die manier kunnen communiceren met vluchteling Ayo.”

“Maar 'k heb het gedaan zoals ik Benny aanvoelde. Ja, hij kijkt wellicht veel naar Engelstalige films, maar om het te spreken... Dat zou hij wel op z'n Vlaams doen, dacht ik. Niet beschaamd om fouten te maken, gewoon eruit flappen wat hij op dat moment denkt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.