Hier smelt je helemaal van: Dit kreeg Veerle uit 'Blind Getrouwd' te horen van Nick met Valentijn
PMN
Hier smelt je helemaal van: Dit kreeg Veerle uit 'Blind Getrouwd' te horen van Nick met Valentijn
Foto: Photonews

Veerle (37) en Nick (32) verwachten binnenkort hun eerste kindje. Ze leerden elkaar kennen in het tweede seizoen van 'Blind Getrouwd'.

Elise heeft hard moeten knokken om te staan waar ze nu staat. Dat zegt ze in Humo. “Weet je, het getal 100 is erg belangrijk in het tennis. Wie in de top 100 staat, geraakt meestal op de hoofdtabel van de grote toernooien en de grand slams. Zolang je daar niet in staat, moet je jezelf bewijzen in de qualifiers. Dat kost veel energie.” 

“Mijn vriend Robbe, die ook mijn coach is, drukte me op het hart: `Het niveau is er, het komt wel.' Geloven in mezelf, niet te veel stilstaan bij de punten die ik moest halen: daar moest ik aan werken. En kijk, dat geloof heb ik nu. Ik sta redelijk vast in mijn schoenen. Mijn basisniveau is omhooggegaan, en dat niveau kan met de top mee. Ik twijfel niet langer.”

“Weet je, als kind was ik erg in mezelf gekeerd. Niet dat ik in de knoop lag met mezelf, maar... (denkt na) Bij een probleem nam ik de situatie altijd eerst in mezelf op, en zocht dan naar een oplossing. Je zag dat ook aan mijn tennis: ik speelde defensief, achter de lijn. Ik heb daar echt stappen in moeten zetten. Geloven in mezelf: `Komaan, je kunt het.' Parijs heeft me hard geholpen om te beseffen dat je op jezelf aangewezen bent als je iets wilt bereiken.” 

“Ik woonde in een chalet, op het tennisdomein, een eindje buiten het centrum. Het was een simpel houten huisje, met een bed, een toilet en een douche. De was deed ik zelf. Er was internet, maar geen televisie. Gelukkig had ik een dvd-spelertje waardoor ik naar `F.C. De Kampioenen' kon kijken. Ik heb alle reeksen verslonden (lacht).”

Meer nieuws

Meer nieuws

.