Laura Lynn moet flinke teleurstelling verwerken door haar vriend Matthias
PMN
Laura Lynn moet flinke teleurstelling verwerken door haar vriend Matthias
Foto: Photonews

Laura Lynn is in volle voorbereiding voor haar zomertour. Al moet de zangeres ook een flinke teleurstelling verwerken.

N.R. uit Dilsen-Stokkem ontdekte vorig jaar in de herfst dat ze zwanger was van haar derde kind. De zwangerschap kwam erg ongelegen want net op dat moment had ze relatieproblemen. Ze trok uiteindelijk met haar twee kinderen terug in bij haar ouders.

Al wisten de ouders niet dat hun dochter opnieuw zwanger was. Ze wist haar zwangerschap goed te verbergen en bracht nooit een bezoek aan de dokter, schrijft Het Laatste Nieuws. Aan het einde van de krokusvakantie was het dan zover.

Haar water brak en ze bracht het kindje - vermoedelijk een jongetje - zelf op de water in de badkamer bij haar ouders thuis. Meteen daarna deed ze het ondenkbare en verstikte ze het kindje. Vervolgens verstopte ze het lijkje in een doosje op de plaats waar ze dat gevonden had: een gang die de bewoners dagelijks gebruikten. Pas afgelopen zaterdag ontdekte de vader van de vrouw het lichaampje. De man verwittigde meteen de hulpdiensten.

De vrouw werd aangehouden en verscheen gisteren voor de onderzoeksrechter in Hasselt. Die hield de vrouw aan op verdenking van doodslag. “Over de inhoud van het onderzoek kan ik niets kwijt. Maar mijn cliënt verleent haar medewerking volledig", verklaarde haar advocate Joke Feytons gisteren kort.

Meer nieuws

Meer nieuws

.