Het breekt je hart: Dit zei Jeroen Meus tegen zijn vrouw over hun zoontje Georges
PMN
Het breekt je hart: Dit zei Jeroen Meus tegen zijn vrouw over hun zoontje Georges
Foto: Photonews

Jeroen Meus beleefde een erg moeilijke maand december. Er waren de loodzware opnames van ‘Twee tot de zesde macht’ en het nieuws dat zijn broer Wim kanker heeft.

“Ik wil me keihard bewijzen in de Lotto Arena”, luidt het bij Karen in Dag Allemaal. “Ik word er elke dag blijer van als ik zie hoe de voorbereidingen gaan. Ik weet hoe het er gaat uitzien, en ik heb de beste muzikanten rond mij. En ik geloof in mijn nummers. Ik ben gigantisch trots op die plaat."

"Ik sta erachter, van de eerste tot de laatste noot en letter. En dat zal altijd zo blijven. Al heeft Karen maar tien liedjes die ze kan brengen. “Ja, ik kan ze moeilijk elk drie keer brengen als ik anderhalf uur wil vullen. Dus er zullen ook wel wat covers bij zijn.”

Karen droomde onlangs nog dat haar man Anthony een oogje had op Evi Hanssen. “In de dromenencyclopedie vond ik een plausibele verklaring: dat ik bang was niet te voldoen aan verwachtingen van anderen. Dat kan in de huidige situatie wel kloppen. Ik heb Evi ge-sms't dat ik het niet erg vond, omdat zij toch het knapste wijf van België is. Z stuurde terug: `Ja, na u.' `Een gezamenlijke eerste plaats dan', stuurde ik terug. Hilarisch.”

En hoe zit het met Karen? Heeft zij zelf stiekem nog een oogje op haar ex Gert Verhulst? “Maar nee”, is Karen duidelijk. “Ik kom bijvoorbeeld ook nog goed overéén met Regi. Ik heb met beiden nog een goed contact. Al vinden sommigen het toch niet zo gewoon dat wij een goed contact zijn blijven onderhouden. Twintigers van nu weten meestal niet eens dat Regi en ik nog een koppel geweest zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.