Marianne Devriese deelt verrassend bericht: “Ik mis hem zo op de set van Familie”
PMN
Marianne Devriese deelt verrassend bericht: “Ik mis hem zo op de set van Familie”
Foto: Medialaan

Marianne Devriese is aan haar tweede leven begonnen in Familie. Ze speelt na Evy, nu de rol van Iris.

Het goede nieuws is wel dat het eerste gevaar geweken is. Het einde van de lijdensweg is het echter nog niet. Andrei zal nog maanden in het ziekenhuis moeten blijven.

En het is allemaal nog wat zwaarder geworden want de zanger begint nu ook te beseffen wat er allemaal gebeurd is. “Sinds anderhalve week beseft hij door welke hel hij is gegaan: iemand heeft hem proberen te doden, en nadien heeft hij verlamd in de kliniek gelegen. Logisch dat hij het allemaal even niet meer zag zitten”, zegt zijn zus Alina in Dag Allemaal.

Lange en moeilijke revalidatie
“Hoe hij het momenteel stelt? Hij kan momenteel nog niks alleen: eten of bewegen gaat niet. Ook zijn zicht is heel slecht. De dokters hebben gezegd dat hij geduld moet hebben, want het is een trage en moeilijke revalidatie. Hij zal nog lang in het ziekenhuis moeten blijven.”

Andrei wil ook niemand zien. “Hij voelt zich té zwak. `Ik wil niet babbelen. Ik wil alleen stilte en kalmte', zei hij me. Ach, het is allemaal veel te vermoeiend voor hem. Hij kan amper vijf minuutjes, mét hulp, op de rand van het bed zitten”, besluit zijn zus.

Meer nieuws

Meer nieuws

.