Is dit fake in 'Blind Getrouwd?: "Ik geloof geen snars van die poespas"
PMN
Is dit fake in 'Blind Getrouwd?: "Ik geloof geen snars van die poespas"
Foto: Medialaan

Voor de koppels van ‘Blind Getrouwd’ breekt er nu een belangrijke fase aan. Ze gaan samenwonen en hervatten hun dagelijkse leven.

“De voorbije maanden leefde ik echt in een cocon, en nu komt de buitenwereld er weer ingeslopen. Ik voel dat ik echt nog moet zoeken naar de juiste balans tussen mijn rol als mama en die als zangeres. Maar ik twijfel er geen seconde aan dat me dat zal lukken”, zegt Lindsay in TV-Story.

Er is nog een probleem met Lisa-Marie waar Lindsay niet meteen een oplossing voor heeft. “Iets wat me bijvoorbeeld nog niet helemaal duidelijk is, is hoe we de opvang voor Lisa-Marie gaan regelen als ik optredens heb. Natuurlijk zal ons mama wel een groot deel van de tijd babysitten op haar oogappel, maar ik kan en wil zeker niet verlangen dat ze altijd thuisblijft voor haar kleindochter. Ze komt ook nog graag buiten en dat begrijp ik maar al te goed. En uiteraard is mijn vriend Kris er ook nog om de zorg van onze dochter op zich te nemen.”

“Maar afgelopen zaterdag heb ik Lisa-Marie gewoon meegenomen naar het Sportpaleis. Jan Smit wilde haar dolgraag zien. En terwijl ik stond te zingen, was mijn dochter in uitstekende handen bij haar peter, mijn broer Christoff . Veel moest hij niet doen, want ons Lisa-Marie heeft blijkbaar heel de tijd geslapen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.