Ze kan het niet laten: Lesley-Ann Poppe deelt sexy foto van zichzelf in bikini
PMN
Ze kan het niet laten: Lesley-Ann Poppe deelt sexy foto van zichzelf in bikini
Foto: Photonews

Lesley-Ann Poppe heeft een opmerkelijke foto gedeeld. Ze deed dat op haar Instagram.

Hun villa in Brasschaat is eindelijk verkocht. Dat staat vandaag te lezen in de kranten. De villa staat op een domein van 3.560 vierkante meter, werd in 2004 nog gerenoveerd en is dus instapklaar. Uiteindelijk duurde het negen jaar voor de villa verkocht zou worden.

Schoonzoon én vastgoedmakelaar Dave Volders legt uit hoe dit kan. “Een jaar nadat het te koop werd aangeboden, was er een Nederlandse koper. Maar die bleek niet te goeder trouw te zijn, dus volgde een lange juridische procedure waardoor we de verkoop on hold moesten zetten. Dat heeft alles vertraagd. En nadien heeft de crisis de woning nog meer gedevalueerd.”

Het huis werd in 2009 te koop aangeboden voor ruim 1,85 miljoen euro. In februari bedroeg de prijs nog maar 695.000 euro. Het heeft nochtans een binnenzwembad, tennisterrein, wijnkelder met degustatieruimte en twee garages. Bovendien werd de villa ook gebruikt voor de opnames van ‘De Pfaffs’ destijds.

Naar verloop van tijd werd ook nog een stuk bijgebouwd. Daar zouden dochters Lyndsey, Kelly en Debby met hun echtgenoot gaan wonen. Aan wie de villa is verkocht, is niet geweten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.