Verrassend wat Jo Hens uit ‘Familie’ denkt over “ouwe vent” en collega Peter Bulckaen
PMN
Verrassend wat Jo Hens uit ‘Familie’ denkt over “ouwe vent” en collega Peter Bulckaen
Foto: Medialaan

Peter Bulckaen speelt in Familie de rol van Mathias. Hij speelt tegenwoordig veel samen met Jo Hens, die de rol van Niko vertolkt.

Margriet was heel populair in de jaren ‘90. Ze had toen ook een eigen talkshow op Eén, iedere zomer aan de kust. “Maar ik werd bij het vuilnis gezet”, zegt ze in Dag Allemaal. “Die nieuwe jonge bazen hadden een andere visie. Ik was te dik, te oud en te duur geworden. Dus ik moest vertrekken.”

“Al die nieuwe technieken hoefden niet voor mij. Alles aflezen van de autocue, wat heeft dat nog met je persoonlijkheid als presentator te maken? Als ik die Ketnetwrappers bezig zie: die zeggen allemaal hetzelfde. De redactie drukt te veel z'n stempel. Ik ben al die eenheidsworst beu.”

“Ik heb intussen al enkele opnames achter de rug van `Margriet Tussen de Mensen' en ik heb er zó van genoten. Ik heb een goede regisseur, een enthousiaste redacteur en een prachtige set. Het ziet er heel professioneel uit.” 

“Destijds nam ik met `Margriet' één uitzending op per week, nu twee per dag. Dat is het maximum, meer kan ik niet aan. Maar gelukkig ben ik nog gewoon om voor een groep te spreken, want ik geef elke week les aan volwassenen. Ik verdien daar twee keer niks mee, maar ik heb graag die band met mensen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.