"Rudi heeft een verrassend besluit genomen over het aanbod van Fashion"
PMN
"Rudi heeft een verrassend besluit genomen over het aanbod van Fashion"
Foto: Medialaan

Rudi (Werner De Smedt) heeft een fantastisch aanbod op zak van Fashion. Ze willen uiteraard vermijden dat hij voor 'Dress & Play' gaat werken.

Tijdens de show van Gers werd er vuurwerk gebruikt. De Nederlander stond daar net iets te dichtbij. “Het gebeurde aan het begin van het concert”, zegt Zico Saerens. De medewerker van VRTNWS zag alles gebeuren.

“Toen er tijdens de show vuureffecten waren, ging het mis. Pardoel pauzeerde even en deed dan dapper door. Later kwam Bart Peeters op het podium om samen op te treden. Pardoel ging na een paar nummers weg om zich wellicht te laten verzorgen. Je zag duidelijk aan zijn rechterarm dat hij zich verbrand had. Het publiek heeft er niets meer van gemerkt."

Elleboog
Vanochtend gaf Gers bij de ochtendshow van Peter Van De Veire meer uitleg van wat er gebeurde. Hij heeft derdegraadsbrandwonden opgelopen aan zijn elleboog en rechterkant. De zanger is vandaag naar de dokter geweest. “Ik ben tijdens Bart Peeters een theetje gaan drinken. Er zat een gat in mijn shirt. Ik heb geen pijn. De show was leuk", zei Gers nog.

Hopelijk gaat het volgend jaar beter. Dan staat hij op 23 maart opnieuw in de Lotto Arena.

Meer nieuws

Meer nieuws

.