Andy Peelman en zijn vrouw Tine nemen drastisch besluit over hun dochter die nog geboren moet worden
PMN
Andy Peelman en zijn vrouw Tine nemen drastisch besluit over hun dochter die nog geboren moet worden
Foto: Photonews

Nog een kleine vijf maanden en dan wordt Andy Peelman voor het eerst vader. Hij en zijn vrouw Tine worden de trotse ouders van een dochtertje.

Het Neutraal Syndicaat van Zelfstandigen (NSZ) en Horeca Brussel werken samen met de federale regering aan een gids met duidelijke richtlijnen en informatie voor het geval er aanslagen zouden gepleegd worden zoals op 22 maart 2016. De gids zal midden mei verschijnen.

Uit een enquête bij iets meer dan 350 van hun leden leiden NSZ en Horeca Brussel af dat de Brusselse kleinhandel en horeca niet voldoende voorbereid zijn op eventuele nieuwe terreuraanslagen, zo meldt VTM-Nieuws.

Slechts 15 procent volgde sinds de aanslagen van twee jaar geleden een opleiding om eventuele risico's te detecteren en 12 procent heeft een procedure uitgetekend met de te volgen stappen bij een aanslag.

Maar liefst 93 procent van de Brusselse ondernemers uit de kleinhandel en de horeca duidelijke informatie en raad ontvangen vanwege de overheid over wat ze moeten doen bij aanslagen. Om die reden wordt er ook aan gids gewerkt die meer duidelijkheid moet brengen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.