Weervrouw Jill Peeters heeft eindelijk nog eens goed nieuws: “Er is lenteweer op komst”
PMN
Weervrouw Jill Peeters heeft eindelijk nog eens goed nieuws: “Er is lenteweer op komst”
Foto: Medialaan

Het is deze week geen weer om hond door te laten. Het beste wat je kan doen is thuis blijven en hopen dat de felle rukwinden niet voor veel schade zorgen.

Maar niet iedereen is boos op Marjolein. Lindsay bijvoorbeeld steunt Marjolein. “Je mag je eigen mening hebben en je mag kritiek op iemand hebben, maar er zijn grenzen”, legt Lindsay uit bij Qmusic.

“Na de aflevering van maandag is Twitter volledig ontploft. Er wordt zoveel gezegd over pesten en verdraagzaamheid, maar als dit het voorbeeld is dat we aan onze kinderen geven, moeten we toch eens dringend gaan nadenken.”

Lindsay gaat daar iets aan proberen te doen. “Donderdagavond heb ik samen met een vriendin een hashtag op Twitter gestart om Marjolein een hart onder de riem te steken. Ik vind het zeer erg wat er allemaal gebeurt en gezegd wordt over haar. Daarom hebben we de hashtag #TeamMarjolein gelanceerd. Wie haar wil steunen, kan dit doen door te retweeten.”

“We krijgen veel negatieve reacties uit het kamp van Mike”, gaat Lindsay verder. “Ze reageren overdreven. Er was iemand die zei: ‘Laat ons hopen dat jullie met genoeg zijn om te kunnen kaarten.’

Meer nieuws

Meer nieuws

.