Jean-Marie Pfaff opnieuw ambassadeur van legendarisch feest
PMN
Jean-Marie Pfaff opnieuw ambassadeur van legendarisch feest
Foto: Photonews

Vorig jaar werden in het Oost-Vlaamse Wieze de legendarische Bierfeesten opnieuw gelanceerd na een pauze van 32 jaar. Het evenement werd een succes.

“'t Is zo tof als je een gevoelige snaar kan raken. Deze verhaallijn vol geheimen geeft m'n personage echt diepgang en daar ben ik dankbaar voor. Veronique is terug uit Italië. Zij is voor Marie een niet te onderschatten concurrente in de strijd om Lars' hart”, reageert Lien in TV-Familie. 

“Wie het best past bij Lars? Wel, ik denk dat er geen enkele vrouw tot het einde bij Lars past. Hij is een player, hé. En dat zal hij volgens mij altijd blijven. Op de sociale media zijn er twee kampen: team Veronique en team Marie. Klopt. En daar heb ik geen probleem mee. Voor elk wat wils. 't Is leuk dat de kijkers daar zo intens mee bezig zijn.”

“Ik merk dat zelf ook en zie het als een vorm van appreciatie. Om eerlijk te zijn: zelf vind ik Marie en Lars goed bij elkaar passen. Ze zien elkaar graag. Alleen hebben ze elk een ander toekomstbeeld én allebei een zwaar verleden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.