Er komt een bijzondere tv-reeks aan over de aanslagen op Zaventem
PMN
Er komt een bijzondere tv-reeks aan over de aanslagen op Zaventem
Foto: Photonews

Actrice Tiny Bertels (46) werkt momenteel aan een bijzonder project. Ze werkt aan een televisiereeks die gaat over de aanslagen van 22 maart.

Bij Colruyt besliste men om een veertigtal producten aan te bieden op maat van de steeds groeiende moslimgemeenschap. “Er bestaat geen eenduidige, wereldwijde definitie van het begrip halal”, aldus Guy Elewaut in Het Belang van Limburg. “Onze moslimklanten legden ons uit dat ze vooral op zoek gaan naar vegetarische en alcoholvrije producten omdat die 100 procent zeker halal zijn.” Bijgevolg wordt de halal-definitie van Colruyt vegetarisch en alcoholvrij.

De nieuwe producten zal je in dit loop van dit jaar vinden in de Colruyt-app. Je kan dan bij 'voorkeuren levensstijl’ veggie, vegan en alcoholvrij ook ‘halal’ aanduiden.

De producten zijn niet te vinden in alle winkels. Ze zullen aangeboden worden in een veertigtal winkels, vooral in de steden. Net zoals bij het veggie- en glutenvrije aanbod zullen de nieuwe producten niet in een apart rek liggen, maar gewoon naast gelijkaardige producten verspreid in de winkel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.