Celien Deloof ondervindt nog steeds de gevolgen van haar herseninfarct: “Is zo voor de rest van mijn leven”
PMN
Celien Deloof ondervindt nog steeds de gevolgen van haar herseninfarct: “Is zo voor de rest van mijn leven”
Foto: Photonews

Celien Deloof liet in september vorig jaar een maagoperatie uitvoeren. Sindsdien weegt ze 30 kilogram minder.

Paul was erg gehecht aan zijn kat. “Paul heeft alle straten afgelopen om Fifi terug te vinden. Tevergeefs. Hij heeft enorm veel tranen gelaten voor zijn kat. Vlak voor de ziekenhuisopname enkele weken geleden beeldde hij zich in dat Fifi op zijn schoot zat. Paul riep tot het laatste moment om zijn huisdier. We dachten Fifi nooit meer terug te zien", zegt zijn vrouw Ginette in Het Nieuwsblad.

Paul werd afgelopen woensdag begraven. Hij overleed aan alzheimer en nierproblemen. Een dag voor zijn begrafenis zag Ginette, geheel onverwacht, kat Fifi terug. “Ik zag ze op de vensterbank zitten”, zegt ze. “Ik dacht dat ik gek werd. Toen ik de voordeur opende, liep ze recht naar de vaste stoel van Paul in de woonkamer, waar ze zo vaak door hem vertroeteld werd.” 

“Het dier was aan de magere kant, maar was wel gezond. Ik kon haar niet van zijn stoel krijgen. Paul zou heel emotioneel gereageerd hebben, moest hij dit nog meegemaakt hebben. Ik hoop dat Fifi nu blijft, want ik zie er precies mijn man in terug.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.