Gunther Levi: “Als één van de kinderen nog maar de helft meekrijgt van mij op dat vlak, dan heb ik nu al slapeloze nachten”
PMN
Gunther Levi: “Als één van de kinderen nog maar de helft meekrijgt van mij op dat vlak, dan heb ik nu al slapeloze nachten”
Foto: Photonews

Gunther Levi zijn agenda staat goed vol. Hij combineert zijn opnames bij Familie met De Romeo’s.

Laurent vindt dat de mensen die moesten oordelen over zijn dotatie, niet onpartijdig waren. Daardoor zouden de mensenrechten geschonden zijn. Een zaak waar zeker nog niet het laatste woord is over gezegd.

Zo blijft hij natuurlijk wel in het oog van de storm staan. De prins vecht voor zijn centen. “Hij is in het verleden veel aan zijn lot overgelaten”, zegt journalist Filip Feyten aan VRT-NWS. 

Feyten denkt toch nog dat de prins zijn dotatie gaat kunnen behouden. “De prins wordt dit jaar 55: dat is een beetje laat voor een debuut op de arbeidsmarkt. Een blik op zijn opleiding maakt duidelijk dat hij daar wellicht ook niet te best voor gewapend is, en in het verleden is gebleken dat hij zich al te voortvarend inlaat met lieden die vooral op de uitstraling van zijn koninklijke titel afkomen.”

“En tenslotte: ook in dat geval zou alles wat hij doet met een vergrootglas gevolgd worden, en elke negatieve ervaring zou ook dan afstralen op het koningshuis. Dat weet men daar ook, dus een Laurent-met-dotatie blijft ondanks alles de verkiesbare optie, anders heeft de familie helemaal geen controle meer over hem. Vermoedelijk beseft Laurent dat eveneens, en zoekt hij daarom zo roekeloos de grenzen op en probeert hij uit hoever hij kan gaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.