Kijkers doen schokkende ontdekking in documentaire over verdwenen Maddie McCann: “Het waren haar ouders die het deden”
PMN
Kijkers doen schokkende ontdekking in documentaire over verdwenen Maddie McCann: “Het waren haar ouders die het deden”

De documentaire op Netflix over Maddie McCann laat zijn sporen na. De ouders van het verdwenen meisje krijgen zelfs haatmails.

In ‘The Therapist’ gaan bekende koppen voor het oog van de camera op therapie bij een psychiater. Het programma deed in de Verenigde Staten behoorlijk wat stof opwaaien. De Vlaamse versie is bij ons te zien op Viceland, een kleinere zender in het basispakket van Proximus en Telenet.

Gerenommeerd psychiater Glenn Helberg legt zijn oor te luisteren bij Evi Hanssen. “Ik wil de touwtjes in handen houden over mijn kinderen, mijn opvoeding: mijn schip”, citeert Het Laatste Nieuws, Evi. “Maar ik ben jong gescheiden dus moet je iemand laten meevaren op mijn schip. Wie een tijdje, of lang, wil meevaren moet zich aan de regels houden. Maar laat dat nu net de mannen zijn waar ik niet op val.”

Evi heeft het al moeilijk gehad in haar leven. "Mijn mama kreeg op een gegeven moment borstkanker, mijn broer belandde in een psychose en ik zat middenin een scheiding”, zegt ze. “Ik vraag me nog steeds af hoe ik daar ben doorgesparteld. Die periode werd deel twee uit mijn leven en heeft alle glans weggenomen. Ik moet echt moeite doen om gelukkig te zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.