Erika Van Tielen: “Ik kom in een situatie terecht die ik nooit gewild heb”
PMN
Erika Van Tielen: “Ik kom in een situatie terecht die ik nooit gewild heb”
Foto: Medialaan

Erika Van Tielen (35) heeft opnieuw haar weg moeten zoeken in het leven. Een jaar geleden liep haar relatie met Gerd op de klippen.

Het was Amerikaans president Donald Trump die vrijdag de opdracht gaf om de bombardementen boven Syrië uit te voeren. De missie was om de chemische wapens van Bashar Al-Assad te vernietigen.

Onder meer volgens de Verenigde Staten is Al-Assad verantwoordelijk voor de gifaanval van 7 april. Die kostte aan 70 mensen het leven.

“Het was een vreselijke escalatie die een enorm bloedbad veroorzaakte” reageerde Trump al. "De aanval trof onschuldige burgers: vaders, moeders en hun kinderen. Het was een barbaarse daad.”

Trump haalde ook uit naar Rusland en Iran omdat zij het regime van Al-Assad steunen. De president zei ook zolang door te gaan totdat Al-Assad stopt met het gebruik van chemische wapens.

De Syrische staatsmedia melden dat er bij de bombardementen zijn drie burgers zijn gedood en zes soldaten gewond zijn geraakt. De aanval vond plaats op de stad Homs, maar die was al dagen geëvacueerd, aldus een vertegenwoordiger van de de regionale alliantie die Assad steunt.

Er klonken vannacht ook luide explosies boven Damascus. De hemel kleurde er rood door de explosies. Rusland reageerde al door te zeggen dat deze aanval niet zonder gevolg zal blijven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.