June bezorgde mama Ann Van Elsen de schrik van haar leven: “Politie is zelfs een zoektocht gestart”
PMN
June bezorgde mama Ann Van Elsen de schrik van haar leven: “Politie is zelfs een zoektocht gestart”
Foto: Photonews/Instagram

Ann Van Elsen is best trots op haar oudste dochter June. Al durft die soms wel eens rebels uit de hoek komen.

Maar niet iedereen is even kritisch voor Francken. Zo is er nu een online petitie opgestart om hem te steunen. “Via deze petitie willen wij Theo Francken een hart onder de riem steken om zijn Rechtvaardig en streng, maar eerlijk asiel- en migratiebeleid voort te zetten”, luidt het. De petitie is een iniatief van de Twitteraccount 'Ik steun Theo'.

“Vlamingen en Franstaligen hebben wel degelijk een hart voor mensen die echt gevaar lopen en die voor asiel in aanmerking komen, maar willen tegelijkertijd dat België niet het OCMW van de wereld wordt.” 

“Mensen die illegaal in het land verblijven en niet voor asiel in aanmerking komen dienen wel degelijk gerepatrieerd te worden.”

“Illegale migranten toelaten op ons grondgebied kan alleen maar tot veel ellende leiden, zij kunnen immers uitsluitend in hun levensonderhoud voorzien door of zwartwerk of crimineel gedrag.” 

“Beste Theo Francken, ga aub door op de ingeslagen weg, en geef vooral niet toe aan mensen die op andermans kosten de wereld willen uitnodigen. “

Wie de petitie wil tekenen, kan dat doen door HIER TE KLIKKEN

Meer nieuws

Meer nieuws

.