Marieke Vervoort kan het amper geloven: “Ik ben rotziek en dan gebeurt er zoiets, hoe zot is dat?”
PMN
Marieke Vervoort kan het amper geloven: “Ik ben rotziek en dan gebeurt er zoiets, hoe zot is dat?”
Foto: Photonews

Het gaat weer wat minder met Marieke Vervoort. Ze lijdt opnieuw veel pijn.

Jeroen werd gisteren dood aangetroffen in zijn kamer in Beringen. Hij woonde sinds kort in bij zijn ouders. Jeroen zou in de voormiddag gaan trainen, maar toen zijn fiets en zijn auto er nog stonden, kreeg vader Danny argwaan.

Rollen
"Ik dacht eerst dat hij misschien op de rollen ging oefenen, maar ook de luiken van zijn kamer waren nog dicht. Ik begreep niet waarom hij nog sliep en ben gaan kijken. Daar zag ik Jeroen liggen in zijn trainingskledij. Hij heeft zich dus wel nog aangekleed”, zegt vader Danny in Het Laatste Nieuws.

Geen lichamelijke klachten
“We hebben gezien hoe dolgelukkig hij was, vooral met zijn titel als Limburgs kampioen. In het begin van het seizoen geloofde hij nog niet voluit in zijn kunnen. Hij twijfelde. Maar de recente prestaties deden hem zoveel deugd. Daar hebben wij van meegenoten. We begrijpen er niets van. Hij had geen lichamelijke klachten, ook niet de laatste dagen. Hij werd regelmatig onderzocht en gescreend, precies omdat hij koerste. Nooit is er iets abnormaals ontdekt."

Solliciteren
“Maandag is hij nog gaan solliciteren voor een job, maar eigenlijk wilde hij in de wielerwereld aan de slag gaan. Het begeleiden van jong talent zag hij op termijn zitten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.