Relatie van jarige Jani Kazaltzis zit in het slop: “En zo zijn de problemen zich gaan opstapelen tussen ons”
PMN
Relatie van jarige Jani Kazaltzis zit in het slop: “En zo zijn de problemen zich gaan opstapelen tussen ons”
Foto: Photonews

Jani Kazaltzis is vandaag jarig. De sympathieke presentator viert vandaag zijn veertigste verjaardag.

Opvallend is dat in de serie ook de kinderen van Bart De Pauw meespelen. “Als ik het mij goed herinner, was het onze regisseur Dries Vos die met het idee kwam om de dochters van Bart De Pauw te vragen”, licht Jonas toe in TV-Familie.

Dochters
“Hij had al vaak met Bart gewerkt. En aangezien we voor `De Dag' nog enkele meisjes zochten, vond Dries het leuk om Amélie en Charlotte aan te spreken.'

“Amélie en Charlotte waren best wel zenuwachtig”, herinnert Jonas zich nog. “Maar 't waren gezonde zenuwen. Tja, met een vader als Bart De Pauw is zo'n televisieset voor hen geen geheel vreemd terrein, natuurlijk.” 

Talent
“Het was zo lief dat ze ons voortdurend zegden: `Als we iets niet goed doen, mag je ons daar gewoon op wijzen, hoor'. Maar ze hebben allebei veel naturel tentoongespreid. Ja, ze hebben duidelijk de genen van hun papa. En ook van hun mama (zij is zaakvoerder van Barts productiebedrijf Koeken Troef!, nvdr).”

Bart De Pauw
“Ik heb toen nog een berichtje naar Bart gestuurd om hem te zeggen dat ze het allebei prima hadden gedaan', zegt Jonas. “En ook aan Bart zélf hebben we heel wat te danken. Hij heeft ons enorm goeie feedback gegeven over de scenario's van `De Dag'. Mede dankzij hem is dit zo'n sterke serie geworden!” 

“Vandaar ook dat Barts naam in het lijstje `met dank aan' staat, in de generiek na de laatste aflevering. Hoe je 't ook draait of keert, Bart is een van de allerstrafste tv-makers en scenaristen van Vlaanderen!'”

Meer nieuws

Meer nieuws

.