Patsy Van der Meeren duikt op in Familie: "Iedereen weet al gauw dat ze er niet over te spreken is"
PMN
Patsy Van der Meeren duikt op in Familie: "Iedereen weet al gauw dat ze er niet over te spreken is"
Foto: VTM

Patsy Van der Meeren (42) duikt op in Familie. Ze was jarenlang een vertrouwd tv-gezicht bij 'Thuis', maar daar kwam abrupt een einde aan.

Maxime De Winne (40) is sinds kort weer te zien in Familie. Hij speelt de rol van rolstoelpatënt Quinten. Zo'n jaar geleden verdween Maxime uit `Familie'. Maar nu is hij dus terug. "En daar ben ik heel blij om", zegt hij in TV-Familie.

"Het weerzien met de collega's was zalig. Maar ik ben dus alweer een hele tijd aan de slag bij `Familie', hé. Ik vond het wel moeilijk om hierover mijn mond te houden tegenover mensen in mijn omgeving. Want ja, dat moest geheim blijven."

Maxime moest zich wel weer aanpassen aan de rolstoel. "Tja, ik ben het gewend om constant mijn benen te gebruiken, terwijl zo'n rolstoel: dat beperkt je heel erg. Dat besef je pas als je daar zelf een tijdje in zit. Mijn respect en begrip voor mensen die aan een rolstoel gekluisterd zijn, zijn heel groot sinds ik de vorige keer al Quinten speelde in `Familie'."

Met zijn comeback in 'Familie' heeft Maxime weer werkzekerheid voor langere tijd. "Ik hoop van wel, ja. En dat geeft inderdaad een heel aangenaam gevoel. 't Is geruststellend, hé. Anders moet je bij wijze van spreken voortdurend zitten piekeren over `wat hierna?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.