Regisseur Jan Verheyen komt lelijk ten val op de set van FC De Kampioenen
PMN
Regisseur Jan Verheyen komt lelijk ten val op de set van FC De Kampioenen
Foto: Instagram

Het ging mis voor regisseur Jan Verheyen. Hij is momenteel bezig met de opnames van de nieuwe film van 'FC De Kampioenen'.

De Brakelse burgemeester Stefaan Devleeschouwer (53, Open VLD) zit in vieze papieren. Hij veroorzaakte een ongeluk.

Ongeluk
Devleeschouwer veroorzaakte een ongeluk waarbij een man levensgevaarlijk gewond geraakte. Het slachtoffer was er zo erg aan toen dat hij nog niet ondervraagd kon worden, zo staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Zware botsing
De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk. Stefaan Devleeschouwer (Open VLD), de burgemeester van Brakel, raakte woensdagavond betrokken bij een zeer zware botsing op de Steenweg (N8) in Sint-Maria-Lierde. Het gaat om een ongeval waarbij de burgemeester, volgens Het Nieuwsblad, een dakwerker (35) uit Brakel aanreed.

Gedronken
De dakwerker werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij is intussen wel buiten levensgevaar. Na het ongeval kwam de politie ter plaatse. De burgemeester werd meteen aan een ademtest onderworpen. Daaruit bleek dat Devleeschouwer gedronken had.

Rijbewijs
Het rijbewijs van de aanrijder is voor vijftien dagen ingetrokken voor rijden onder invloed”, bevestigt Julie Van Hoorebeke, persmagistraat van het parket in Oudenaarde.

Geen commentaar
De burgemeester weigert alle commentaar. “Het klopt dat mijn man bij dat ongeval betrokken was en dat de politie daar aanwezig was. Maar voor de rest wordt daar niet meer uitleg over gegeven. Dat is níét nodig”, wil zijn echtgenote nog kwijt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.