Patsy Van der Meeren is duidelijk: “Als de makers van Familie mij zo’n contract aanbieden, zal ik altijd weigeren”
PMN
Patsy Van der Meeren is duidelijk: “Als de makers van Familie mij zo’n contract aanbieden, zal ik altijd weigeren”
Foto: VTM

Vandaag maken we kennis met Gloria in Familie. De rol wordt gespeeld door Patsy Van der Meeren.

Avicci brak in 2011 definitief door met 'Levels'. Later scoorde hij nog hits met onder meer 'Wake Me Up' en 'Hey Brother'. Maar het succes werd hem teveel. Hij werd vrijdag dood aangetroffen in Oman.

Avicci haatte het om in de belangstelling te staan. In de eerste drie jaar van zijn professionele carrière stond hij maar lieft 550 keer op het podium. "De eerste jaren waren fantastisch", zei de dj eerder al.

Maar wat daarna volgde was teveel voor hem. Hij kreeg lichamelijke klachten en moest meerdere malen met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. "Hij is meer een kluizenaarstype dat lekker muziek wil maken", zegt zijn collega Laidback Luke. 

"Buiten de studio gebeuren vreemde dingen, je komt in een rocksterrenleven terecht. En zeker hij, hij verdiende miljoenen, kwam op jachten en dure feesten en daar komen natuurlijk ook verkeerde mensen."

De hele showbizzwereld is in diepe rouw door de plotse dood van Tim Bergling. Verschillende sterren als Calvin Harris, Dua Lipa, Rita Ora en Charlie Puth spraken op Twitter al uit hoeveel verdriet ze hebben. De wereld is vandaag een top-dj verloren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.