Het is nog niet voorbij voor Stefan Everts: In slechtste geval moet hij binnenkort ook nog deze ingreep ondergaan
PMN
Het is nog niet voorbij voor Stefan Everts: In slechtste geval moet hij binnenkort ook nog deze ingreep ondergaan
Foto: VTM-Nieuws

Stefan Everts (46) werd in november 2018 het slachtoffer van een malaria-aanval. Vandaag is de ex-motorcrosser zes tenen kwijt en hij is ook aanzienlijk vermagerd.

De makers van Familie hebben alle acteurs een absoluut spreekverbod gegeven om te vermijden dat er dingen uitlekken over de seizoensfinale. Maar je hebt niet altijd de acteurs nodig om iets te weten te komen.

Zo is er begin deze maand op de Ringlaan in Opwijk een scène voor de seizoensfinale ingeblikt. De Ringlaan werd voor de opnames enkele uren afgesloten voor alle verkeer. Zo staat te lezen bij het gratis magazine ‘Goeiedag’.

Bij de scène waren twee auto’s betrokken. Eén van die auto’s werd bestuurd door Vincent Banic (die de rol speelt van Guido) en Bab Buelens (Emma). Er was ook een stuntteam op de set aanwezig.

Het is de derde keer dat een filmploeg van de soap “Familie” in Opwijk neerstrijkt. In 2014 werd een fragment op ongeveer dezelfde plaats opgenomen. Toen werd Hannah Van den Bossche op haar fiets van de sokken gereden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.