'Deze actrice keert verrassend terug in Familie'
PMN
'Deze actrice keert verrassend terug in Familie'
Foto: VTM

Heeft Marie een nieuwe moord gepleegd? We weten het vanavond. Iris werd wel met een ernstige hoofdwonde teruggevonden na haar confrontatie met Marie.

“Toch ben ik daar heel nuchter in", vertelt Niels in Het Laatste Nieuws.. "Het parcours van Stan toen was ongezien. Ik denk niet dat dat te overtreffen valt. Bovendien vergelijk ik mezelf ook niet graag met anderen. Stan is een ongelooflijk straffe zanger, we zijn zeer goed bevriend.”

“We kennen elkaar nu al tien jaar. Hij had het programma echt nodig om aan de mensen te laten horen wat hij allemaal kon", gaat hij verder. "Ik ben veruit de jongste dit seizoen, en met het minste aantal nummers op mijn palmares. Ik zie het programma als een kans om verder te geraken. En ik hoop vooral dat de mensen denken: 'Potverdikke, nu wil ik wel eens horen wat die Niels nog allemaal kan.”

Niels doet ook nog een straffe uitspraak. “En dan moet het beste nog komen. Ik ben echt heel benieuwd naar de komende weken. Ik heb keihard aan mijn nummers gewerkt. Ik heb er veel tijd en energie in gestoken om van elk liedje een eigen, Nederlandstalige tekst te schrijven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.