Klaasje onder de indruk van deze opvallende BV: "Die kan mij wel krijgen"
PMN
Klaasje onder de indruk van deze opvallende BV: "Die kan mij wel krijgen"
Foto: Medialaan

Klaasje is misschien wel de meest mondige van de K3-meisjes. Samen met Marthe en Hanne beantwoordde ze vragen.

“Dit is oneerlijke concurrentie voor de andere acts!', klinkt het op tal van Engelse Twitter-accounts.” Er is nergens een spelregel die zegt dat het niet mag. Nu gooien ze met modder en slaan ze onder de gordel. Dit hebben wij niet verdiend”, reageert de manager van Baba Yega in Dag Allemaal.

Juryleden
“Wij hebben onze podiumervaring niet weggestoken, hé. Integendeel. W hebben een eigen YouTube-kanaal en zn alom­ tegenwoordig op het internet. De mensen van `Britain's Got Talent' wísten dat. Toen wij ons kandidaat stelden voor de show, werden wij meteen uitgenodigd en omarmd. De vier juryleden zijn in ieder geval onder de indruk. Wij onthouden dan ook vooral de positieve dingen.”

Duitsland
Baba Yega deed eerder ook al mee aan ‘Belgium’s Got Talent’ en waagden ook hun kans in de Duitse versie van het programma. Studio 100-componist Miguel Wiels heeft het daar moeilijk mee.

"Kan de bedoeling toch niet zijn?"
“Ik vind het op z'n minst vreemd dat je meedoet aan een wedstrijd in het buitenland die in zijn titel expliciet refereert aan talent dat in dat land aanwezig is', zegt hij. “Het kan toch niet de bedoeling zijn dat je het in elk land eens gaat proberen? Ik kan de kritiek van de Britten dus wel begrijpen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.