“Het is triestig maar ik denk dat Paul Severs om die reden niet gedraaid wordt op de radio”
PMN
“Het is triestig maar ik denk dat Paul Severs om die reden niet gedraaid wordt op de radio”
Foto: Photonews

Enkele fans van de overleden zanger Paul Severs zitten met een wrang gevoel. Ze komen tot de vaststelling dat hun idool maar heel weinig gedraaid wordt op de radio.

Afgelopen weekend was hij bij zijn vriendin toen de stoppen doorsloegen, meldt Het Laatste Nieuws. Het is niet duidelijk wat de aanleiding is, maar op een bepaald moment begon het 2-jarig kindje te huilen.

Het kindje zou aan autisme lijden en huilt wel vaker. Dat zou de 29-jarige man teveel zijn geworden. Hij werd uiterst agressief en sloeg het jongetje tegen de grond. Het moest meteen naar het ziekenhuis gebracht worden. De dokters stelden een een arm- en kaakbreuk, én een hersenschudding vast. Het kind onderging in de loop van het weekend een operatie.

De onderzoeksrechter in Tongeren heeft de man aangehouden. De man heeft een blanco strafblad en zou naar eigen zeggen niet weten wat hem bezielde. Hij was op het moment van de feiten ook niet onder invloed van drank of drugs. Officieel wordt de Tongenaar verdacht van slagen en verwondingen aan een kind.

Meer nieuws

Meer nieuws

.