Viktor Verhulst moet er niet van weten: “Ik heb er ook heel veel schrik van”
PMN
Viktor Verhulst moet er niet van weten: “Ik heb er ook heel veel schrik van”
Foto: Vijf

Viktor Verhulst denkt regelmatig nog terug aan zijn relatie met Marthe. Hij mist haar bij momenten ook.

Uit de getuigenissen van medeplichtige jodelaar Dietwin H (38) blijkt dat Kevin L niet echt onder de indruk was van wat hij had gedaan. Hij belde Dietwin op met de vraag om eens langs te komen. Kevin was immers ook zijn manager.

De afspraak ging door in huis waar zijn dode ex lag en de kinderen vastgebonden waren. "Ik wilde gewoon praten over mijn carrière en onze samenwerking", zei Dietwin aan de speurders, schrijft Het Laatste Nieuws. “Tijdens het uiteindelijke gesprek ging het al lang niet meer alleen over onze professionele samenwerking, maar kwam ook mijn recente reis naar Thailand ter sprake, omdat Kevin er ook vaak vertoefde."

"Toen we de meeting aan het afronden waren, vroeg hij me of ik wist waarom het zo stil was in huis", gaat Dietwin verder. “Hij liet me ijzig kalm het been zien van de vermoorde vrouw en daarna haar kinderen die vastgebonden waren. Ik heb Kevin gezegd dat hij de politie moest bellen want ik wilde er niets mee te maken hebben.”

Dietwin had zelf ook de politie kunnen bellen, maar deed dit niet. "Omdat Kevin in ons gesprek liet uitschijnen dat hij zichzelf wel zou aangeven."

De rechter heeft echter zijn twijfels bij dit verhaal. De jodelaar blijft dan ook aangehouden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.