Sieg De Doncker nam gewaagde beslissing: "Mijn moeder gaat mij vermoorden"
Sieg De Doncker nam gewaagde beslissing: "Mijn moeder gaat mij vermoorden"
Foto: Photonews

Presentator en acteur Sieg De Doncker heeft een belangrijke beslissing genomen. Maar hij is niet zeker of zijn moeder positief zal reageren...

Tanja trok met haar dochter naar Disneyland Parijs. Miguel wilde zijn dochter dan weer een echte prinses laten voelen. Ze werd zelfs met een limousine naar de kapper gebracht, schrijft TV-Familie.

So far, so good, tot het eigenlijke feest begon. Voormalig VT4-presentatrice Inge Moerenhout en kapster Selda, die ook bekend is van Jani's make-overprogramma `Zo Man Zo Vrouw' waren ook aanwezeig. Selda is de weduwe van De Cliént-baas en -bezieler Glenn Gemeiner, die overleed aan de vreselijke gevolgen van de zogenaamde vleesetende bacterie.

Zij begon op het communiefeest van Valentina te vechten met haar nieuwe vriend. “Weet je, dit is in de eerste plaats erg voor Selda, maar zeker ook voor Valentina en haar vader", zo zegt een bron. “Miguel had zoveel moeite in dat feest gestoken... Dat wordt allemaal overschaduwd door het onfrisse verhaal van `de vechtpartij op het communiefeest' dat nu volop de ronde doet…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.