Michel Van den Brande wint opmerkelijke verkiezing: "Dit had ik niet verwacht, een complete verrassing!"
Michel Van den Brande wint opmerkelijke verkiezing: "Dit had ik niet verwacht, een complete verrassing!"
Foto: Photonews

De flamboyante stellingbouwer Michel Van den Brande heeft een bijzondere prijs gewonnen. Hij werd door de Antwerpse Snorrenclub verkozen tot "Snor van het jaar".

De reacties van de families waren eerder aan de lauwe kant. “En ik kan die mensen ook begrijpen”, reageert Dutroux zijn advocaat Bruno Dayez aan Het Laatste Nieuws. 

“Die mensen zijn kwaad omdat Dutroux veel dingen ontkent en nuanceert. Marc Dutroux vindt vandaag nog altijd dat hij veroordeeld is voor sommige feiten die hij niet heeft gedaan. Maar ook sommige slachtoffers zeggen toch dat ze vandaag nog niet alles weten?"

Dayez wil ook beklemtonen dat hij geen onderzoeker is. "Ik ben de enige die uren slijt met een man die al jaren een onmenselijk leven leidt en opgesloten zit in een cel van 9 vierkante meter.” 

“Eerlijk: Dutroux is een persoon, géén monster. En het is allesbehalve ons doel om te choqueren. Het enige doel van Dutroux' brief is vergiffenis vragen. Dat wil hij al jaren. Maar omdat Dutroux door een personeelstekort in de gevangenis nooit een psycholoog kreeg, kwam dat er nooit eerder van."

Meer nieuws

Meer nieuws

.