Belangrijk nieuws over Familie: ‘Dan start het nieuwe seizoen’
PMN
Belangrijk nieuws over Familie: ‘Dan start het nieuwe seizoen’
Foto: VTM

De seizoensfinale is nog niet geweest, maar toch is al nieuws bekend over volgend seizoen. Zo zal de webreeks dit jaar ‘Spoorloos ‘88’ heten en er is ook meer nieuws over de start van het nieuwe seizoen.

Het slachtoffer is de 56-jarige Bart. Hij is slechtziende. Hij werd rond 19 uur aan de bushalte van de Glasgowstraat in Gent aangevallen, staat te lezen bij Het Laatste Nieuws.

Bart werd aangevallen door een man. De reden zou zijn dat hij de vrouw van de man te lang had aangekeken. Nochtans had de aanvaller makkelijk kunnen zien dat Bart slechtziende is want hij zijn wandelstok bij zich.

Bart werd lelijk toegetakeld in zijn gezicht. “De enige informatie die we hebben is dat het om een koppel van rond de 30 gaat”, aldus de persoon die het bericht op Facebook plaatste. “De man had zwart haar en droeg een legerjas. De jonge vrouw had een zak van de Action bij haar.”

De politie is nu dringend op zoek naar getuigen. Was u getuige van dit voorval of weet je iets meer? Dan zijn tips altijd welkom via het e-loket van de Gentse politie of via meldpunt@politie.gent.be of 09/266.61.11. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.