Caroline Maes verklapt al iets over wat haar personage Mieke volgend seizoen te wachten staat in Familie
PMN
Caroline Maes verklapt al iets over wat haar personage Mieke volgend seizoen te wachten staat in Familie
Foto: Medialaan

Caroline Maes is uitgegroeid tot een vaste waarde in Familie. Ze speelt er de rol van Mieke.

Dylan vond Frans geen geschikte man voor Wendy. Daardoor was er een tijdje geen contact meer. Intussen spreken de twee weer met elkaar. "Dat was al een tijd zo. Maar dit jaar waren mijn drie kinderen voor het eerst sinds lang samen op Moederdag", zegt Wendy in Het Laatste Nieuws. 

"Dat heb ik verteld in Gert Late Night en daarom wordt daar nu zo'n spel rond gemaakt. Kinderen kunnen wegvliegen en hun weg zoeken. Maar op een bepaald moment keren ze terug. Dat is wat er gebeurd is. Maar om op die symbolische dag door mijn drie prachtige kinderen omringd te zijn, dat was heel bijzonder.” 

Wendy heeft ook een opmerkelijk besluit genomen over haar man Frans. "We zien elkaar graag en zijn lichamelijk zeer nauw met elkaar verbonden. We vinden het moeilijk om elkaar te missen."

"Maar ik besef nu: af en toe loslaten is nodig. Anders blijft het niet duren. Vroeger was ik altijd omringd. Nu denk ik: ik kan het ook alleen. En ik heb er mijn plezier in. Frans kon me natuurlijk elke dag zien op tv. En hij heeft heel veel hartjes gestuurd. En hij is mij ook komen halen.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.