Hun fotograaf werd het slachtoffer van hackers: privéfoto’s van Harry en Meghan verspreid op internet

Geen goed nieuws voor prins Harry en Meghan: hun fotograaf Alexi Lubomirski werd gehackt. Daardoor circuleren honderden privéfoto’s van het stel momenteel op het internet.

De Waalse krant ‘Sudpresse’ kon dat rapport inkijken. Het rapport werd opgesteld door een cipier van de gevangenis van Marche-en-Famenne, om te waarschuwen over de radicalisering van de man die twee dagen later tóch penitentiair verlof kreeg.

De cipier schreef in het rapport dat Herman maar bleef optrekken met een geradicaliseerde gevangene, die ervoor bekend stond extreem gevaarlijk te zijn. Zo gevaarlijk dat hij in theorie pas zou vrijkomen in 2040. De gevangene is Yassine D., een van de zware criminelen die in 2009 ontsnapten uit het Brusselse Justitie­paleis en een jeugdvriend van Khalid El Bakraoui, de dader van de aanslag in de Brusselse metro, meldt Het Nieuwsblad.

In het rapport van zaterdag staat duidelijk dat Herman serieus onder invloed stond van Yassine en dus ook extreem gevaarlijk kan worden. Er stond ook nog in het rapport dat Herman sterk aan het radicaliseren is. Maar het rapport had geen enkele invloed op zijn penitentiair verlof. Dat werd nog steeds toegekend.

Meer nieuws

Meer nieuws

.