“De bazen van Familie hebben Bab Buelens dat nooit vergeven, daarom is ze nu ontslagen”
PMN
“De bazen van Familie hebben Bab Buelens dat nooit vergeven, daarom is ze nu ontslagen”
Foto: Medialaan

Bab Buelens verdwijnt uit Familie. Zo komt er meteen ook een einde aan het personage van Emma Verdonck.

Niels heeft nog steeds geen vriendin. “In augustus word ik dertig en ik krijg steeds vaker de vraag wanneer ik ga bouwen, trouwen en kindjes krijgen. Maar dat laatste is dus niet vanzelfsprekend”, reageert Niels in TV-Story.

Bovendien zit Niels ook nog met wat zijn broer Kevin overkwam in zijn hoofd. “Anderhalf jaar geleden ben ik peter geworden van Georges, het zoontje van mijn broer en manager Kevin. Maar hun kinderwens vervullen verliep enorm moeizaam. Hij en zijn vrouw “hebben er vele jaren over gedaan om zwanger te worden, en ze verloren een ongeboren kindje.”

“Intussen hebben ze een zoontje, Georges. Ik ben zijn peter. Mijn broer is mijn beste vriend. Als ik hem ongelukkig of verdrietig zie, ben ik dat ook. Hij en zijn vrouw verdienen het grootste geluk.” 

“En tegelijk snakten onze ouders naar een eerste kleinkind. De situatie zette me wel aan het denken. In augustus word ik dertig en ik krijg steeds vaker de vraag wanneer ik ga bouwen, trouwen en kindjes krijgen. Maar dat laatste is dus niet vanzelfsprekend.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.