Hier is hij dan: Harry en Meghan delen exclusieve foto van baby Archie!
Hier is hij dan: Harry en Meghan delen exclusieve foto van baby Archie!
Foto: Photonews

Het was gisteren Vaderdag in het Verenigd Koninkrijk. Ter ere daarvan hebben de Britse royals een heel speciale foto gepost.

“Ik zou opnieuw een haartransplantatie willen ondergaan”, zegt hij in TV-Familie. “Achteraan heb ik opnieuw een kalende plek. Toen ik een drietal jaar geleden die haartransplantatie liet uitvoeren, was het al de bedoeling om ook mijn kruin aan te pakken.” 

“Maar toen stond daar nog iets te veel oorspronkelijk haar, waardoor de wortels zouden beschadigd worden. Daarom is toen beslist om dat toch niet te doen. Maar we zijn nu enkele jaren verder, en... ... ook enkele jaren kaler, dus.”

Als Gunther een haartransplantatie wil ondergaan, heeft hij wel een probleem. “Dan kom ik in de problemen bij Familie”, luidt het. “Peter ziet er dan plots helemaal anders uit. Qua grote verhaallijnen denken de `Familie'-schrijvers zo'n jaar vooruit. Ik heb dus al eens bij hen laten vallen dat ik mijn haar nog eens wil laten transplanteren. Maar daar moet ik dus nog minstens een jaar mee wachten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.