Frans Bauer lacht er niet mee: "Voor mijn kinderen heb ik één regel thuis"

Zanger Frans Bauer heeft vier zonen: Christiaan (17), Jan (16), Frans (14) en Lucas (10). Wat de liefde betreft, heeft Frans één duidelijke regel voor zijn zonen.

Piet zijn moeder is nog maar onlangs overleden. “Ik heb nog twee weken en een half met haar doorgebracht, ik zag haar snel achteruitgaan. Ze is thuis gestorven, omringd door haar drie kinderen. In die zin was het een mooi afscheid”, vertelt Piet in TV-Story. 

“Met Kerstmis zijn ook nog alle kleinkinderen bij haar op bezoek geweest, er werden mooie foto's gemaakt. Dat heet haar heel erg deugd gedaan. Ik heb alles nog tegen haar kunnen zeggen wat ik wou, wat bij ons vader niet het geval was.”

Maar dat is wel anders bij zijn vader. “De eerste keer dat je een ouder verliest, weet je niet hoe je daarmee om moet gaan. Eigenlijk zouden ze daarin lessen moeten geven. Papa heet nog drie maanden geleefd (hij overleed aan pancreaskanker, red.), maar ik durfde niets zeggen tegen hem. Ik heb bijvoorbeeld nooit kunnen zeggen: `Vader, ik zie je graag'. Dat heb ik mezelf achteraf kwalijk genomen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.