Jongste dochtertje van Ann van Elsen met spoed naar ziekenhuis gebracht
PMN
Jongste dochtertje van Ann van Elsen met spoed naar ziekenhuis gebracht
Foto: Photonews

Jackie-Lou, het jongste dochtertje van Ann van Elsen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dat laat Ann weten op haar Instagram.

Het KMI schakelt vanaf 10 uur over op code oranje, behalve voor de kust waar code geel van kracht blijft.

"Er is verspreid kans op hevig onweer met mogelijk overlast op meerdere plaatsen. Intense regenval, hagelbuien en/of hevige rukwinden kunnen vrij grote schade veroorzaken aan gebouwen en voor wateroverlast zorgen. Ook ontwortelde bomen en blikseminslagen zijn mogelijke gevolgen. Wees dus op uw hoede en begeef u zo weinig mogelijk in het wegverkeer", luidt het bij het KMI.

Wateroverlast
Hoeveel neerslag er gaat vallen is moeilijk te voorspellen. Dit zal schelen van regio tot regio.

Waar het gaat onweren kan er veel overlast zijn. Er kan op heel korte tijd veel regen, hagel en wateroverlast zijn. Wees dus uiterst voorzichtig als je in een onweer bent. 

“De lokale, maar stevige onweersbuien gaan zich ontwikkelen tussen het middaguur en de avondperiode. Doordat ze zich traag voortbewegen van locatie kunnen ze ook wateroverlast veroorzaken. Volgens de meest recente weermodellen zou ook het westen van België geviseerd worden”, aldus Nicolas Roose van weerdienst NoodweerBenelux aan Het Laatste Nieuws.

Ook het noodnummer 1722 is nog steeds actief. Daar kan je terecht voor alle niet-levensbedreigende oproepen. In het andere geval bel je naar het noodummer 112.

Meer nieuws

Meer nieuws

.