“Jelle Van Damme zal dit moeten leren aanvaarden van Elke Clijsters, een zware dobber"
PMN
“Jelle Van Damme zal dit moeten leren aanvaarden van Elke Clijsters, een zware dobber"
Foto: Photonews

De verrassing van dit jaar is tot nu toe toch dat Elke Clijsters en Jelle Van Damme weer een koppel zijn. Ze hebben samen twee kinderen.

“Het grootste meningsverschil ging over de wachttijden tussen de gerechten. Ik vond dat de mensen in de zaal te lang moesten wachten op hun eten, maar Roel deelde die mening niet”, legt Kürt uit in TV-Story.

“En uiteindelijk hebben we moeten toegeven dat we allebei wat overdreven. De waarheid lag ­ zoals meestal ­ ergens in het midden. Maar voor de rest was er geen enkele irritatie. Ik was vooral heel trots als ik Roel in de keuken bezig zag met al die gerechtjes. Hij ging er altijd vol passie mee aan de slag.”

Intussen is Kürt weer in het dagelijkse leven gestapt. Zijn dochter Lola zit in het eerste middelbaar en heeft dus ook examens. “Ik duim dat ze goed door die examens komt en haar eerste jaar in het middelbaar mooi kan afsluiten."

"Maar tot nu toe heb ik het gevoel dat dat wel snor zit. Mijn vrouw Els is leerkracht en houdt goed in de gaten dat er voldoende gestudeerd wordt. Ik zorg dan weer voor wat afleiding tussen het studeren door.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.