Meghan krijgt schokkende berichten over prins Harry te horen en grijpt fors in: “Doe dat nog eens en ik ben meteen weg”
PMN
Meghan krijgt schokkende berichten over prins Harry te horen en grijpt fors in: “Doe dat nog eens en ik ben meteen weg”
Foto: Photonews

Voor prins Harry een relatie begon met Meghan Markle, had hij iets met Sarah Ann Macklin. Het Britse model wees hem echter af en de rest is geschiedenis.

Het is eigenlijk wel een vreemd verhaal over hoe het toen gegaan is. In het Eén-programma ‘Het Huis’ vertelden ze hoe het allemaal in zijn werk ging. We blikken even terug op dat moment in het programma.

“Het was Luc die ermee naar buiten is gekomen”, zegt Bart. “Nee, ik ben degene die gezegd heeft dat we het moesten doen”, pikt Luc in. “Ik zal even het verhaal vertellen.”

“Er was een journalist die belde voor een interview met Bart. Op een bepaald moment zegt die journalist tegen Bart: ‘Het schijnt dat je op mannen valt’. Bart antwoord dan: ‘Schijnt, schijnt...de zon schijnt ook.’

“We mochten het artikel ook nalezen. En dan staat daar plots: ‘Het schijnt dat jij op mannen valt? Ja, dat is ook zo’. Iets helemaal anders dan wat Bart geantwoord heeft.”

“Bart kwam toen naar mij met de vraag wat we zouden doen? Ik heb toen gezegd dat hij het moest laten staan. Het was de eerste keer dat iemand het zo op de man af vroeg, laat het staan. Zo is het gegaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.