Peter Bulckaen verrast over Familie: “Ik had eigenlijk al lang niet meer mogen meedoen”
PMN
Peter Bulckaen verrast over Familie: “Ik had eigenlijk al lang niet meer mogen meedoen”
Foto: Medialaan

Het ziet er niet goed uit voor Mathias. Hij heeft Marie immers van de klif geduwd en haar dus vermoord.

De raadkamer zou gisteren beslissen of Guy en nog twee personen uit het dossier zich moeten verantwoorden voor de rechter. Een beslissing bleef echter uit. Van Sandes advocaat Sven De Baere vroeg bijkomend onderzoek. Gisteren vroeg en kreeg hij opnieuw uitstel, omdat de eindvordering van het parket door de resultaten van dat bijkomende onderzoek is aangepast, meldt Het Laatste Nieuws.

De advocaat krijgt daardoor opnieuw tijd om die nieuwe bevindingen te bestuderen en stelling in te nemen. Speurders hebben ontdekt dat Guy een filmpje heeft gewist dat moet bewijzen dat hij aan kinderporno deed.

Guy was gisteren aanwezig op de rechtbank, ondanks dat dit niet verplicht was. Hij deed er ook alles aan om uit het oog van de aanwezige fotografen en journalisten te blijven.

Dat lukte hem ook, mede door hulp van de rechter. Hij kreeg toestemming om het gerechtsgebouw via ia een niet-publieke uitgang te verlaten. Zijn 24 jaar jongere vrouw Nathalie - met wie hij in 2016 trouwde, net voor het schandaal losbarstte - kreeg heel uitzonderlijk de toelating om hem op te pikken in de ondergrondse garage.

Niet veel later reden ze samen weg. Dat was in een auto met geblindeerde ruiten. Volgende week vrijdag buigt de raadkamer zich opnieuw over de zaak.

Meer nieuws

Meer nieuws

.