"Geloof niets van wat Gert Verhulst daar zegt want het is allemaal fake"
PMN
"Geloof niets van wat Gert Verhulst daar zegt want het is allemaal fake"
Foto: Photonews

Er is een opvallend bericht over Gert Verhulst verschenen. In dat bericht legt hij uit hoe elke Belg snel rijk kan worden.

Mocht ze dat opnieuw doen, zou het zijn met een stel nieuwe borsten. Zwanetta heeft een borstvergroting laten uitvoeren. Ze kreeg die aangeboden door de Essential Aesthetics-kliniek in Den Haag, waar haar operatie in ruil voor de nodige Instagram promotie gratis werd uitgevoerd.

"Dit kunnen jullie ook"
Zwanetta heeft haar vele volgers die óók van een esthetische ingreep dromen, bemoedigend toegesproken: “Als het aankomt op naalden en operaties ben ik de grootste pussy. Maar als ík dit aankan, kunnen andere meisjes dat ook.”

"Beneden alle peil"
Die reactie leverde haar wat kritiek op, zo staat te lezen in TV-Familie. “Jij zet tieners aan tot cosmetische chirurgie, Zwanetta. En dat is beneden alle peil. Mooi voorbeeld ben jij!”, luidde het.

"Ik ben een inspiratiebron"
Zwanetta dacht daar duidelijk anders over. “Ik ben géén voorbeeld, maar een inspiratiebron”, zegt ze. “Doe waar je gelukkig van wordt. Word je gelukkig van wat grotere titties? Dan moet je dat vooral doen.' Hoe dan ook, Zwanetta is dus erg gelukkig met haar borstvergroting. `Ik voel me heel goed, maar wel nog een beetje stijf.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.