“Dan worden Annelien Coorevits en Olivier Deschacht opnieuw een koppel”
PMN
“Dan worden Annelien Coorevits en Olivier Deschacht opnieuw een koppel”
Foto: Photonews

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht zijn niet meer samen. Ze besloten om een punt te zetten achter hun relatie.

James is ook geen onbekende in de zakenwereld. Daar zijn ze het er allemaal over eens: “James heeft alles aan hem te danken”, zeggen ze in TV-Familie.

“James heeft ongetwijfeld talent, maar alleen daarmee maak je het niet in de showbizz. In Vlaanderen is die bedrijfstak een `ons kent ons'-wereldje. Het is dus belangrijk dat je de juiste mensen kent. Dat begint tijdens de opleiding. Op de toneelschool krijg je les van ervaren acteurs. Het is belangrijk om dan al de juiste snaren te raken, zodat die leraars je later aan werk helpen of aan de juiste mensen voorstellen.”

“James Cooke heeft de juiste vrienden- en kennissenkring opgebouwd', gaat het verder. `Er is geen reden om te twijfelen aan de oprechtheid van die vriendschappen, want Gert Verhulst is niet het type dat van zich laat profiteren.” 

“Maar dat Gert één van James' meest close vrienden is, is natuurlijk het beste wat James kon overkomen. Gert Verhulst is wat we in de zakenwereld een `kingpin' noemen. Een bedrijfsleider wiens tentakels overal reiken in de sector waarin hij actief is.”

“Gert heeft een eigen productiehuis, werkt voor zowat alle zenders, kent werkelijk iedereen in de branche en staat met veel mensen op goede voet... Als je zijn vriend bent, krijg je vanzelf de kans om prima te netwerken. En dat lijkt James héél goed te hebben aangepakt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.