Sam Gooris weet wat hem te doen staat na deze hint van een heel bekend koppel: “Daar zouden wij ook graag bij zijn”
Sam Gooris weet wat hem te doen staat na deze hint van een heel bekend koppel: “Daar zouden wij ook graag bij zijn”
Foto: Photonews/Instagram

Onlangs deed Wim Soutaer een oproep aan zijn goede vriend Sam Gooris om eens af te spreken. En zo geschiedde. Sam Gooris las de oproep, en de gezinnen Gooris en Soutaer gingen samen op restaurant.

Maxime heeft in het echte leven geen al te best nieuws gekregen van de dokter. “Zeven jaar geleden is mijn vader op 67-jarige leeftijd overleden aan een hartfalen. En dan krijg je van de dokters te horen dat je als `kind van' ook erfelijk belast bent met dat gen. Wat dat ook mag betekenen. Misschien komt het nooit tot uiting, maar ik heb er wel aanleg voor. Dat was wel even schrikken”, legt de acteur uit in TV-Story.

“Ik heb sowieso een existentiële angst: er zal mij wel iets overkomen. Dat hee er ook mee te maken dat ik mijn kinderen niet alleen wil achterlaten. Voordien had ik daar minder last van en verleg je meer je grenzen.”

“Ik heb mijn persoonlijke arts in huis: mijn vriendin Laurence is dokter, een serieuze geruststelling. Maar sinds het overlijden van papa heb ik wel een alarmbel ingebouwd en luister ik beter naar mijn lichaam.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.