Hanne Troonbeeckx kan haar geluk niet op: “Ik heb de loterij gewonnen”
Hanne Troonbeeckx kan haar geluk niet op: “Ik heb de loterij gewonnen”
Foto: Photonews

Hoe ouder Hanne Troonbeeckx wordt, hoe gelukkiger ze is. En dat heeft allemaal te maken met haar grote liefde Steffen.

Het incident doet zich voor in Annapolis, in de staat Maryland. De schutter drong de redactie van de krant 'The Capital Gazette’ binnen.

Er zouden vijf doden zijn gevallen bij de schietpartij. De lokale sheriff Ron Bateman laat weten dat er intussen ook een verdachte is opgepakt.

Het is nog niet duidelijk waarom de schutter het gebouw binnendrong en begon te schieten. De hulpdiensten intussen massaal ter plaatse. De volledige krantenredactie werd ook ontruimd.

Ook president Donald Trump zou op de hoogte zijn gebracht van de schietpartij. “We houden alle getroffenen in onze gedachten en gebeden”, klinkt het bij Lindsay Walters, adjunct-woordvoerster van het Witte Huis.

Phil Davis werkt als reporter bij de getroffen krantenredactie. Hij zag alles gebeuren. “De schutter schoot door de glazen deur naar het kantoor en opende het vuur op verscheidene medewerkers. Kan niet veel meer zeggen en wil niemand dood verklaren, maar het is erg”, aldus Davis. “Er is niks beangstigender dan horen hoe meerdere mensen neergeschoten worden, terwijl je onder je bureau zit en dan hoort hoe de schutter herlaadt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.