Dochter van Willy Sommers erg geraakt door wat haar vader doet: “Ik krijg tranen in mijn ogen"
Dochter van Willy Sommers erg geraakt door wat haar vader doet: “Ik krijg tranen in mijn ogen"
Foto: Photonews

Willy Sommers (66) en Annemie Vereecken (37), zijn lang verzwegen dochter uit een relatie met zangeres Truus, waren lang vreemden voor elkaar. Toen Annemie naar de pers stapte met Willy’s geheim, volgde er een moeilijke periode. Maar achttien jaar geleden sloten ze elkaar toch in de armen, en ze vinden vandaag nog steeds het geluk bij elkaar.

Sommige fans denken dat Amélie is neergestoken door een drugsbende, maar er zijn er ook anderen. Een ander deel van de fans denkt dat Marie (rol gespeeld door Lien Van de Kelder) de dader is.

Marie zou Véronique in de val hebben gelokt en een mes hebben gebruikt uit de loft van Lars. Marie is in staat tot moord: ze heeft haar eigen moeder door vergiftiging de dood in­gejaagd.

Nog een andere mogelijk is volgens Het Nieuwsblad dat Véronique toch Amélie heeft neergestoken. Na hun braspartij zouden ze ruzie gekregen hebben. Een stomdronken Véronique zou haar neergestoken hebben. Dit is wel het minst realistische scenario want het is weinig waarschijnlijk dat een stomdronken Véronique een mes kan hanteren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.