Gert Verhulst heeft heel slecht nieuws over Studio 100 en trekt zijn conclusies: Dit is er gaande
Gert Verhulst heeft heel slecht nieuws over Studio 100 en trekt zijn conclusies: Dit is er gaande
Foto: Photonews

Gert Verhulst heeft onlangs een interview gegeven in de Nederlandse krant NRC. Hij sprak ook over zijn Studio 100-imperium. Gert Verhulst heeft de voorbije jaren een spijtige evolutie zien gebeuren. Daarom gaan ze in de toekomst bijvoorbeeld veel meer inzetten op pretparken en musicals.

Vader Andy Peeters was samen met zijn twee zoontjes thuis. “We waren tv aan het kijken en plotseling zag ik vlammen van wel zes meter hoog”, doet de man zijn verhaal bij RTV.

“Ik heb nog geprobeerd met te blussen met de waterslag, maar dat lukte niet. Ik heb mijn oudste zoon op straat gezet en mijn jongste zoon uit zijn bed gaan halen. Daarna heb ik de brandweer gebeld.”

ONBEWOONBAAR
De woning ging volledig in de vlammen op. Huisbaas Tom, die de woning verhuurde, is er ook niet goed van. Hij heeft de voorbije twee jaar de woning gerenoveerd. “Hier steekt veel werk in”, zegt hij. “Elk weekend heb ik aan het huis gewerkt en nu komt er zoiets, dat is hartverscheurend.”

Bewoner Andy gaat onderdak zoeken bij familie en vrienden. “Ik sta zo goed op straat. Ik heb alleen mijn gsm nog. Misschien dat het ocmw nog iets kan regelen?” Het is nog niet duidelijk hoe de brand is kunnen ontstaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.