Prins Laurent zegt het zoals het is tegen journalist: “Sorry, maar ik begrijp dat vaak niet”
Prins Laurent zegt het zoals het is tegen journalist: “Sorry, maar ik begrijp dat vaak niet”
Foto: Photonews

Prins Laurent werd naar aanleiding van de nationale feestdag geïnterviewd door de RTBF. Hij heeft de journalist een heel eerlijk en duidelijk antwoord gegeven.

De IC-trein van Charleroi naar Antwerpen moest normaliter dinsdagavond om 18u06 weer vertrekken in Brussel-Noord, maar dat liep niet van een leien dakje, schrijft Het Nieuwsblad. Reizigers lieten op de sociale media massaal van zich horen.

Er was een probleem met de deuren. Die wilden niet sluiten. Daardoor stond de trein een half uur stil. Daarna werd aan de reizigers gevraagd over te stappen naar een andere trein.

Maar die andere trein, die de reizigers moesten nemen, had zich blijkbaar vastgereden. Hij stond achter een andere stilstaande trein. “We hebben alle andere treinen wel kunnen omleiden, waardoor de hinder voor andere reizigers beperkt bleef”, aldus de NMBS.

In die vervangtrein bleek er geen airco te zijn bij een temperatuur van 30 graden. Ook reed de trein maar tot in Mechelen, waarna de reizigers opnieuw moesten overstappen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.